FAM.RUIM

Zwart Janstraat 57-59 3035 AL Rotterdam

Product

Voor het bedrijfsleven is RUIM een uitdagende locatie en partner. Haar projecten kunnen autonoom functioneren, maar zijn ook inzetbaar als onderdeel van een overkoepelende programmering (bijvoorbeeld festivals).

In opdracht en op eigen initiatief verricht ze {yootooltip title=[onderzoek] sticky=[1]}Onderzoek Opbreking Straat Presentatie Mooiste product Reus Rotterdam{/yootooltip}, bijvoorbeeld naar herinrichting van stadsdelen. Verder verzorgt RUIM constructief en ontspannen bedrijfsuitjes. Interactieve teambuilding, {yootooltip title=[campagnestrategieën] sticky=[1] width=[300]} Campagne nieuwe Binnenweg {/yootooltip}, trainingen gericht op communicatietechnieken, en andere vormen wakkeren de creativiteit van een team verfrissend aan. Naast de constante mogelijkheid om veranderingsprocessen met (collectieve) zelfreflectie voelbaar te maken, zijn ook een beamer en koffie permanent aanwezig.

RUIM stelt haar ruimte beschikbaar voor verschillende instellingen (van overheid tot bedrijf), voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. Deze vormen vult RUIM binnen de kaders van de directe kunst in, al was het maar omdat artistieke inmenging voor nieuwe invalshoeken zorgt. Vaste formats uit het assortiment zijn behalve Lunch Lezingen ook {yootooltip title=[Discussie Diners] sticky=[1] width=[300]} Onderzoek Vrouwelijke kwaliteiten (ViceVenus)
Onderzoek Oude Westen (Labyrinth) {/yootooltip} , waarin RUIM een gezelschap van maximaal 10 personen aanvult met kok en discussieleider, om gezamenlijk een vooraf bepaalde stelling aan te pakken tijdens een diner van meerdere gangen. Samenwerkingsverbanden of totaalpakketten kunnen dus bestaan uit customized workshops, performances en diners.